Boka gemensamhetslokalen

Peter Csiky är lokalansvarig och har nyckeln till lokalen.

Uppge ert namn, husnummer och e-postadress. Utan detta kan ni inte boka lokalen.
Först sker en bokningsförfrågan, om din förfrågan blir godkänd så får du en bekräftelse via e-post.

OBS1!  Det är bara möjligt att boka inom tre månader framåt från aktuell dag.
OBS2!  Varje hushåll kan boka max en vecka inom en period av fyra veckor.


Kalendern laddas...
-
Tillgänglig
 
-
Bokad
 
-
Reserverad
captcha

Följande ordningsregler gäller för vår gemensamhetslokal som är belägen i den övre delen av gemensamhetshuset på Rapsodivägen 73.

I lokalen finns ett sovrum, ett allrum, badrum, kyl/frys, bord och stolar, en tv, samt ett litet pentry som är utrustat med diskmaskin, mikro, kaffebryggare, och en mindre spis. Toalettpapper, handdukar samt sängkläder tillhandahålls ej.

1. Lokalen är avsedd för medlemmar i samfälligheten mässan och dess gäster. Den får inte utnyttjas kommersiellt. Lokalen får under inga omständigheter lånas ut till utomstående personer.

2. Bokning sker på hemsidan. Nyckeln ska vara återlämnad senast 23:00 till lokalansvarig din sista bokade dag (bokar du en dag ska nyckeln återlämnas samma dag). Tillträde till lokalen efter överenskommelse med lokalansvarige. Nycklar avhämtas/återlämnas hos lokalansvarig. Vem som är lokalansvarig står på hemsidan.

3. Vid förlust av nyckel debiteras kostnaden för tillverkning av nya nycklar samt ny cylinder.

4. Du som bokar lokalen är ansvarig för lokalen och kan bli ersättningsskyldig för de saker som eventuellt skadas eller förstörs. Skador på lokal och lösöre skall ovillkorligen rapporteras till lokalansvarig senast vid nyckelns återlämnande. Om större skada uppstår, kontakta någon i styrelsen omedelbart. Telefonnummer finns på hemsidan.

5. Det är rökförbud i lokalen. När rökning sker utanför lokalen – vänligen ta hand om fimparna, dom får inte lämnas utanför lokalen.

6. Brandlarmen ska kontrolleras vid övernattning i lokalen, av dig som bokar lokalen. Styrelsen kontrollerar brandlarmens funktion vid varje styrelsemöte.

7. Lokalen skall återlämnas i städat skick. Om städning ej har gjorts så debiteras kostnaden för att återställa.

Städinstruktioner

  •  Dammsug hela lokalen.
  •  Våttorka golven (om behov finns).
  •  Rengör spis, ugn, mikro, kaffebryggare, kyl/frys.
  •  Diska och töm diskställ samt diskmaskin.
  •  Städa och våttorka på badrummet.
  •  Städa utanför lokalen.
  •  Släng alla sopor, glöm inte att sopsortera. (Sopkärl finns i badrummet, vid kyl/frys och i pentryt – alla dessa ska kontrolleras och tömmas).
  •  Stäng alla fönster och ställ tillbaka alla möbler.